Over ons

Willeke Luinge

Twaalf jaar lang geniet Willeke al van het Italiaanse leven in Abruzzo. Zij kent deze regio op haar duimpje en door haar jarenlange ervaring in zowel Nederlandse als Italiaanse restaurants weet zij als geen ander, waar je liefhebbers van pure producten blij mee kunt maken. Op haar biologische boerderij en minicamping Rocca di Sotto aan de voet van het Nationaal Park de Gran Sasso ontvangt Willeke samen met Jan veel natuurliefhebbers, die tevens van rust houden. Naast een olijfgaard en een grote moestuin houden ze op het terrein scharrelvarkens. Als Willeke niet met haar handen in de Abruzzeze klei zit, is ze vaak op zoek naar nieuwe recepten en speurt ze de hele omgeving af naar (h)eerlijke pure producten om jou hiervan te laten mee genieten.                
Willeke nieuw

Italië Puur

De naam zegt het al. In de regio Abruzzo vind je tussen de bergen en de Adriatische Zee het olijfolie-bedrijf van "Verde Abruzzo". Al generaties lang produceren zij met veel geduld, passie en ondertussen ook moderne technieken de meest verrukkelijke olijfolie producten onder de naam Fragassi. Maar behalve deze producten vind je bij Italië Puur ook andere artikelen die niet weg te denken zijn uit de Italiaanse cultuur. Dus droom je al jaren van zo'n leuke Fiat 500 side-table, of ben je dol op handgeschilderd keramiek? Wij hebben een aparte pagina van unieke artikelen uit Abruzzo die ook bij jou eye-catchers in huis kunnen zijn!  
 
                                                                       Verde Abruzzo 1                                                                     

Bert Posthumus

Vanuit een klein dorpje in de provincie Groningen is Bert de zakelijke partner van Italië Puur. Samen met zijn echtgenote Mary zorgt hij er tevens voor dat de producten goed en mooi verpakt worden. Dus zijn jouw zintuigen geprikkeld door het speuren op deze site en wil je graag jezelf of iemand anders verwennen met deze Italiaanse lekkernijen, laat het ons weten en wij zorgen er voor dat jij met deze producten het pure Italiaanse leven in huis haalt!
 
 
   Bert ok