Over ons

Willeke Luinge

Twaalf jaar lang geniet Willeke al van het Italiaanse leven in Abruzzo. Zij kent deze regio op haar duimpje en door haar jarenlange ervaring in zowel Nederlandse als Italiaanse restaurants weet zij als geen ander, waar je liefhebbers van pure producten blij mee kunt maken. Op haar biologische boerderij en minicamping Rocca di Sotto aan de voet van het Nationaal Park de Gran Sasso ontvangt Willeke samen met Jan veel natuurliefhebbers, die tevens van rust houden. Naast een olijfgaard en een grote moestuin houden ze op het terrein scharrelvarkens. Als Willeke niet met haar handen in de Abruzzeze klei zit, is ze vaak op zoek naar nieuwe recepten en speurt ze de hele omgeving af naar (h)eerlijke pure producten om jou hiervan te laten mee genieten.                
Willeke nieuw

Italië Puur

De naam zegt het al. Pure Italiaanse olijfolie producten vind je in deze webshop. In de regio Abruzzo tussen de bergen en de Adriatische Zee worden de olijven van de heuvel ‘Rocca di Sotto’ geperst door een klein fabriekje (Verde Abruzzo) tot een prachtige en zeldzaam lekkere goudgroene olijfolie. Al generaties lang produceren zij met veel geduld, passie en ondertussen ook moderne technieken de meest verrukkelijke olijfolie producten onder de naam Fragassi. Italië Puur biedt naast de heerlijke extra vergine olijfolie ook pesto’s, bruschetta’s en nog veel meer delicatessen aan die alleen natuurlijke toevoegingen hebben en na het proeven vast niet meer weg te denken zijn uit jouw keuken.

De bijzondere zeven die Italië Puur als manden aanbiedt worden nog altijd door de Italiaanse Mama’s bij het bakken van brood en taarten gebruikt.                                                                    Cadeaumand

Bert Posthumus

Vanuit een klein dorpje in de provincie Groningen is Bert de zakelijke partner van Italië Puur. Samen met zijn echtgenote Mary zorgt hij er tevens voor dat de producten goed en mooi verpakt worden. Dus zijn jouw zintuigen geprikkeld door het speuren op deze site en wil je graag jezelf of iemand anders verwennen met deze Italiaanse lekkernijen, laat het ons weten en wij zorgen er voor dat jij met deze producten het pure Italiaanse leven in huis haalt!
 
 
   Bert ok